Bewegen

Mijn naam is Mareike. Ik ben sinds 2014 fysiotherapeute en ga samen met jullie en Nick lekker praktisch aan de slag. Als fysiotherapeute ben ik gespecialiseerd in beweging en zal ik je helpen hierbij weer plezier te hebben. Zelf houd ik erg van Salsa dansen. Ik gebruik allerlei soorten muziek vaak om verschillende fysieke en zelfs mentale klachten te verhelpen. Ik heb zin jullie te ontmoeten in Extra Cool.

 

Mijn naam is Nick Vroon en ben bij de ZZG Zorggroep betrokken als bewegingsagoog. De mens heeft van nature altijd bewogen en daarmee de wereld om zich heen verkend, grenzen verlegd en nieuwsgierig geweest. In Extra Cool verzorg ik samen met de fysiotherapeut het beweegprogramma voor de deelnemers. En in dat programma zie ik graag dat we ook weer gaan verkennen, verleggen en nieuwsgierig zijn.

Voeding

Mijn naam is Nick Nieman, ik ben 28 jaar oud, sportief aangelegd en sinds maart 2022 diëtist. Ik heb een voorliefde voor de medische kant van het beroep diëtist. In mijn stage bij het Radboud ziekenhuis heb ik ervaring opgedaan met het ziektebeeld COPD in relatie tot voeding. Ook heb ik daar onderzoek gedaan naar voedingsvoorlichting voor patiënten met darmkanker.

Daarnaast ben ik vaak met mijn hond in de natuur te vinden. Niets is zo ontspannend als een lange wandeling. Binnen het project Extra Cool wil ik met jou samen op zoek gaan naar persoonlijk en passend voedingsadvies.

Leefstijlcoaching

Mijn naam is Dick en ik ben leefstijlcoach. Sinds de geboorte van mijn dochter in 1995 ben ik bezig met een gezondere leefstijl. Stoppen met roken, meer bewegen, gezonder eten, minder snacken enzovoort. Dat ging met vallen en opstaan en juist die lessen kan ik goed gebruiken als leefstijlcoach. Geen succes zonder terugval, weet ik.

Ik houd van hardlopen, wandelen en mountainbiken. Het is heerlijk om een fit en sterk lijf te hebben. Ik hoop met Extra Cool dat zaadje ook bij jullie te planten. Doe je mee?